Promotie MSC

Promotie MSC

Deel dit artikel

Geniet deze zomer van een sprankel vrijheid. Zomercruises, met het Easy drankenpakket inbegrepen!  Ontdek de routes en bestemmingen voor uw volgende zomervakantie op zee. Het aanbod is geldig tot 31 augustus 2021.

Easy drankenpakket

Kies de bestemming van uw dromen: de Middellandse Zee met de Griekse eilanden, het Middellandse Zeebekken of Noord-Europa met zijn idyllische landschappen. Voor alle boekingen voor de zomer van 2021 is het Easy drankenpakket gratis inbegrepen. Geniet van een ruim assortiment alcoholische en niet-alcoholische dranken, verkrijgbaar in alle bars, buffetrestaurants en hoofdrestaurants.

Luxueuze kajuiten, een waaier aan verfijnde eetgelegenheden, shows in Broadway-stijl, zwembaden, kinderanimatie, een ultramoderne fitnessruimte en behandelingen in de MSC Aurea Spa wachten op u aan boord.

Flexibele boekingsvoorwaarden

Om uw vakantie zonder zorgen te plannen, bieden wij u onze flexibele boekingsvoorwaarden voor alle afvaarten, zodat u uw cruise gratis kunt uitstellen tot 15 dagen voor vertrek bij een Cruise only (en 21 dagen bij een Fly & Cruise pakket).

Voor uw cruise kunt u ook ons Covid Protection Plan toevoegen, dat u dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise, inclusief annulering en gerelateerde medische en transportkosten. Zo kunt u met een gerust hart van uw welverdiende vakantie genieten.


Heb je zin om op cruise te vertrekken? Contacteer ons gerust voor een voorstel op maat!