Deel dit artikel

Selectair, een sterk autonoom netwerk waar je op kan rekenen

Meer dan 100 zelfstandige reiskantoren zijn reeds overtuigd van de kracht van een lidmaatschap van het samenwerkingsverband Selectair. Wat maakt ons zo uniek?
  • We zijn een onafhankelijk netwerk dat wordt gedragen door reisagenten voor reisagenten.
  • We geven jou als lid de mogelijkheid te participeren aan ons beleid door deel uit te maken van één of meerdere commissies: je beslist zelf mee!
  • We onderhandelen sterke partnerships met diverse partners uit de reissector en touroperators, waaronder TUI, waardoor ook jouw kantoor kan meegenieten van de beste voordelen van de markt.
  • We organiseren verschillende events en opleidingen om nieuwe kennis te vergaren en ervaringen onderling te delen.
  • We bieden een sterke ondersteuning op vlak van marketing en stellen hiervoor verschillende middelen (website, mailings,…), acties en promotiematerialen ter beschikking.
  • We zetten Selectair als merknaam én dus ook jouw kantoor nationaal in de kijker met campagnes.
Heb je interesse om zelf lid te worden?
Onze Account Manager John beantwoordt met plezier jouw verdere vragen. Neem contact op via john@selectair.be of bel 02/254.78.60

Bruno De Lathauwer, managing director van Reizen De Lathauwer, getuigt waarom hij Selectair-lid is. 

Reizen De Lathauwer heeft steeds op haar zelfstandigheid gestaan, maar een paar jaar geleden besloot ik toch om met onze drie kantoren toe te treden tot Selectair. Uiteraard speelden extra commissies een rol, maar daarnaast vond ik het minstens even belangrijk dat Selectair een kwaliteitsmerk is voor de meerwaarde zoekende reiziger. Ondertussen mag ik de meerwaarde van ons lidmaatschap steeds weer ervaren.