Zakenreizen

Zakenreizen

Deel dit artikel

Voor wie zelf een zakenreis moet regelen, begint de stress vaak al bij het zoeken van een vliegticket. Mag je wel bagage meenemen? Kun je het ticket nog wijzigen? En hoe zit het met de verzekering? Heb je een reispas of visum nodig? Wij nemen je graag alle kopzorgen uit handen. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met die vergadering die op je wacht.
 

Bespaar kostbare tijd

Of je nu zaakvoerder bent, of travel planner: bij het boeken van zakenreizen heb je geen tijd of zin om uren te zoeken en te vergelijken. Daarom organiseren wij alles: van vluchten en treinen tot hotelboekingen, taxi’s en huurwagens.  En uiteraard regelen we al het papierwerk, van tickets tot visumaanvraag. Kun je niet gemist worden? Dan sturen wij onze koerier naar de ambassade. Zo bespaar jij kostbare tijd. Voor, tijdens en na je reis.
 

Een partner waar je op kunt rekenen

Wij zijn een betrouwbare partner die voor jou de beste deals onderhandelt. Vertrouwen is daarbij van essentieel belang. Want als je er niet op kunt rekenen dat alles goed gaat, dan had je het beter zelf kunnen doen. Wij zijn één aanspreekpunt voor je hotel, vlucht, huurwagen, taxi, ferry en reisdocumenten. Gaat er iets mis? Eén telefoontje of mailtje en je bent meteen bij de juiste contactpersoon.

Bereikbaar, flexibel en proactief

We zijn bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt. En geven je een duidelijk en compleet antwoord op al je vragen. Wij zijn flexibel waar het kan, bij wijzigingen of last minute aanvragen. We denken proactief mee én stellen alternatieven voor. Ook tijdens de reis houden we je vluchten in de gaten en stellen we indien nodig je vluchtschema bij.

Van lijnvlucht tot privéjet

Wij doen meer dan alleen het boeken van je vlucht en hotel. Wij ontwerpen jouw ideale zakenreis, en vertrekken daarbij van jouw voorkeuren. Wil je vooral zo weinig mogelijk tijd verliezen? Dan zoeken wij voor jou een rechtstreekse lijnvlucht. Telt vooral de prijs? Dan kun je één of meerdere overstappen overwegen. Heb je een vergadering waarvoor je team op één dag op en af moet vliegen? Dan is een privéjet soms interessanter dan het boeken van aparte tickets.
 

Contacteer ons en vertel ons wat je nodig hebt. Wij gaan meteen voor je aan de slag. We zijn niet voor niets jouw ideale partner voor al je zakenreizen.