Ontdek ons aanbod sportvakanties

Ontdek ons aanbod sportvakanties

Deel dit artikel

Beleef je passie en combineer sport met ontspanning. We hebben voor jou verschillende all-in sportvakanties klaar staan. Ons team van specialisten ontzorgt je volledig, het enigste wat je moet doen is voorbereiden!  Genieten van een heerlijke sportieve fietsvakantie in Spanje, een van de Major marathons lopen, een heerlijke yoga retreat of je skills verbeteren in padel, er is een uitgebreid aanbod voor iedereen! Ben je niet zo sportief aangelegd en meer een supporter? Bekijk dan een topwedstrijd uit een Europese voetbalcompetitie! Ontdek deze en alle andere mogelijkheden hieronder:   

Fietsvakanties

Spanje is the place to be voor fietsliefhebbers om leuke fietsreizen te doen. De prachtige omgeving en rustige wegen vormen samen de perfecte combinatie om aan wielersport te doen. Ook in Italië kan je de streek rond de Strade Bianche gaan verkennen. Het TUI Cycling Center verzorgt het volledige pakket inclusief het transport van je fiets vanuit België zodat je zonder zorgen toeleeft naar je sportieve fietsvakantie.  

Ontdek hier

Marathonreizen

42.195 meter lopen is een unieke uitdaging. Een fysieke beproeving die op de bucketlist staat van vele mensen. En als je de uitdaging dan toch aangaat, waarom dan niet meteen de belevenis nog specialer maken en deze te combineren met een vakantiegevoel?
 
Ontdek hier

Voetbalreizen

De grootste stadions van Europa, de beste spelers ter wereld en luidkeelse supporters die zorgen voor een adembenemende sfeer… heb je dit altijd al live willen meemaken? Dan is dit jouw kans! Neem je kinderen, vrienden en kennissen mee op sportieve citytrip en geniet van 90 minuten spanning en sensatie.

Ontdek hier

Padelvakantie

Padel kent de laatste jaren een gigantische opmars. De combinatie van squash en tennis is toegankelijk voor iedereen. Ben jij net gestart met padel of ben je ondertussen een fervente speler, dan is deze ontspannende padelvakantie absoluut iets voor jou!

Ontdek hier

Triatlon

Bereid je je voor op een kwart-, halve of volledige triatlon en wil je goed getraind aan de start komen, een voorsprong op de concurrentie opbouwen of wil je in de best mogelijke omstandigheden trainen? Dan ben je aan het juiste adres !

Ontdek hier