Jouw zorgeloze uitstapjes beginnen met zorgeloos instappen

Deel dit artikel

Veilig een auto huren tijdens je vakantie? Dat doe je zo

Waarschijnlijk heb je je nooit veel zorgen gemaakt om de hygiëne op het autoverhuurkantoor. Maar bij die zaken staan we nu meer dan ooit stil. Daarom hebben we bij Sunny Cars goed nagedacht over hoe we autohuur zo veilig mogelijk kunnen maken. Ook in deze tijd dient onze autohuur immers zorgeloos te zijn. We take care!

Veilig op vakantie? Kies voor een huurauto

Uiteraard is een auto huren al heel veilig. Met eigen gezelschap op je eigen tempo de mooiste plekjes bezoeken. In een eigen afgesloten ruimte: de huurauto. Geen volle bus met een onbekende groep mensen. Veel mensen vinden het nu ook fijn om een accommodatie te huren ver weg van de massa. Met een huurauto ben je dan gewoon vrij om te gaan en staan waar je maar wil. Op je eigen gemak op zoek naar mooie plekjes.

Nieuw: hygiënemaatregelen in de huurvoorwaarden

We begrijpen dat je van tevoren graag op de hoogte bent van de maatregelen die op de vakantiebestemming zijn getroffen. Daarom hebben we, samen met onze lokale wagenparkaanbieders, deze maatregelen in kaart gebracht en inzichtelijk gemaakt in de huurvoorwaarden. Wij werken alleen samen met betrouwbare lokale wagenparkaanbieders die deze situatie, net als wij, uiterst serieus nemen. Zo wordt op elke verhuurlocatie de afstandsregel in acht genomen, zijn er meestal spatschermen geplaatst en dragen veel medewerkers handschoenen en mondkapjes. Uiteraard worden ook de huurauto’s na elke klant grondig gereinigd en worden met name zogenaamde high touchpoints, zoals het stuur, de versnellingspook en de autosleutel extra gedesinfecteerd. Dát is pas zorgeloos genieten.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met onze partner Sunny Cars.

Een Selectair klant aan het woord

"Afgelopen zomer hebben we via ons Selectair-kantoor een huurwagen gehuurd om op eigen tempo het prachtige Mallorca te ontdekken. Zoals steeds kregen we een vlotte en goede service met de all-in formule van Sunny Cars. De lokale verhuurpartner had echt alle extra hygiënemaatregelen getroffen in het kantoor en erbuiten. De wagen werd opgeleverd met een folie rond de versnellingspook en het stuur. De sleutel zat zelfs verpakt in een speciaal ontsmet zakje. We hebben onze vakantie zo met een gerust gevoel kunnen starten!" 

Meer info over Sunny Cars autohuur bij je Selectair reisagent.