Middellandse Zee Cruise met AIDAnova

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Over het schip: AIDAnova

<p>AIDAnova behoort tot de nieuwste generatie cruiseschepen en ze biedt een perfecte mix tussen ontspanning, plezier en comfort. Het enorme aanbod faciliteiten zorgt ervoor dat het schip geschikt is voor een breed publiek. Er is onder meer een enorm fitness- en wellnessgedeelte en een overdekt waterpark voor de kinderen. De vele aanwezige restaurants zijn eigentijds ingericht en hebben elk hun eigen sfeer en type keuken. In alle buffetrestaurants aan boord, zijn de dranken bovendien onbeperkt inbegrepen. </p>

AIDAnova behoort tot de nieuwste generatie cruiseschepen en ze biedt een perfecte mix tussen ontspanning, plezier en comfort. Het enorme aanbod faciliteiten zorgt ervoor dat het schip geschikt is voor een breed publiek. Er is onder meer een enorm fitness- en wellnessgedeelte en een overdekt waterpark voor de kinderen. De vele aanwezige restaurants zijn eigentijds ingericht en hebben elk hun eigen sfeer en type keuken. In alle buffetrestaurants aan boord, zijn de dranken bovendien onbeperkt inbegrepen.

Jouw reisschema

Dag 1

Dag 1 – Barcelona

AIDAnova vertrekt wekelijks op vrijdag vanuit Barcelona tussen april en oktober 2019. Barcelona is vanuit België makkelijk te bereiken. Er zijn vluchten mogelijk vanuit Zaventem of Charleroi.

Dag 2

Dag 2 – Palma de Mallorca

Palma is beroemd om haar opgewekte ziel, bedrijvige haven en bruisende atmosfeer. Het hart van Palma de Mallorca ligt in de ommuurde oude stad. Binnen de stadswallen zijn er talloze winkels, gezellige terrasjes, levendige pleinen en een prachtige kathedraal.

Dag 3

Dag 3 – Dag op zee

Een dag op zee is de ideale gelegenheid om alle faciliteiten van de AIDAnova te verkennen. In het waterpark kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven, terwijl de Body & Soul Spa maar liefst 3500m² wellnessgenot biedt.

Dag 4

Dag 4 – Civitavecchia / Rome

Civitavecchia is een havenstad op zo’n goeie 70 kilometer afstand van Rome, een ideale uitvalsbasis dus om een daguitstap te maken naar de Italiaanse hoofdstad. Voor wie Rome al vaker bezocht heeft, is een excursie naar het nabijgelegen Braccianomeer een goed alternatief.

Dag 5

Dag 5 – La Spezia

La Spezia ligt op de grens van twee bekoorlijke Italiaanse streken, Toscane en Ligurië, beter bekend als de bloemenrivièra. Vanuit La Spezia kunt u schitterende steden als Firenze en Pisa bezoeken. Een tweede optie is een uitstap naar de pittoreske dorpjes van Cinque Terre. De kleurrijke gebouwen zijn tegen de grillige kliffen gebouwd en kijken uit op de azuurblauwe Ligurische kust. Wat ons betreft misschien wel één van de mooiste excursies in de Middellandse Zee.

Dag 6

Dag 6 – Op zee

Terwijl AIDAnova verder vaart richting Zuid-Frankrijk, word je getrakteerd op een dagje rust, ontspanning en entertainment aan boord. Wist je dat er maar liefst 17 eetgelegenheden en 23 bars zijn op het schip?

Dag 7

Dag 7 – Marseille

Als oudste stad van Frankrijk biedt Marseille een unieke dynamiek. De ziel van de stad bevindt zich in de gezellige Vieux Port, waar u heerlijke verse visgerechten kan proeven, de mondaine jachten kan bewonderen en het fort bezoeken. Marseille is ook een ideale uitvalsbasis om de typische dorpjes en stadjes in de Provence te bezoeken, zoals Cassis, Avignon en Aix-en-Provence.

Dag 8

Dag 8 – Barcelona

Na een zalige cruisevakantie komt AIDAnova terug aan in Barcelona. Na het ontbijt ga je van boord en eindigt de cruise. Je kunt meteen terugvliegen naar België, of je kan evengoed nog enkele dagjes langer in Barcelona blijven voor een citytripje?
Thalassa Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

975

p.p.,vol pension, vluchten niet inbegrepen
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
  • Cruise van 7 nachten
  • Volpension aan boord
  • Dranken in de buffetrestaurants
  • Fooien voor de bemanning
  • Haventaksen
  • BTW en Garantiefonds Reizen
  • vervoer naar de vertrekhaven
  • excursies
  • verzekeringen
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.