5 dagen Lapland inclusief 3 excursies

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Tijdens dit 5-daags programma in Saariselkä stroomt de adrenaline regelmatig op hoog tempo door de buitengewone ervaringen die je te wachten staan. Maak kennis met de husky´s, rijd op een sneeuwscooter door de prachtige natuur van Noord-Lapland en geniet! Vertrek op maandag, woensdag of vrijdag in periode 6 januari - 12 april 2020
 

Jouw reisschema

Dag 1 tot 2

Aankomst

Neem bij aankomst in Ivalo de luchthavenbus naar Saariselkä. Na de check-in in het hotel kun je alvast een eerste verkenning van Saariselkä te voet doen. ´s Avonds wacht je een diner in het hotel.

Dag 2 tot 3

Sneeuwscooter

Na het ontbijt in het hotel ga je er op uit. Tijdens de sneeuwscootersafari geniet je volop van de prachtige natuur. De route brengt je naar de top van een van de heuvels rond Saariselkä waar je een ongelofelijk zicht krijgt op het omringende landschap. Onderweg wordt een warm drankje geserveerd. In de namiddag heb je vrije tijd om te relaxen of neem je de skibus naar het skigebied van Saariselkä. Skimateriaal kun je ter plaatse huren. Diner en overnachting in het hotel.
 

Dag 3

Arctische honden

Ontbijt in het hotel. Daarna is het tijd voor een kennismaking met de husky´s. Je krijgt instructies over het sturen van de slee die met 2 personen per slee gereden wordt. Halverwege de tocht heb je de gelegenheid om van bestuurder te wisselen. De leider van het team vertelt je dan over het leven en het trainen van deze dieren. Koffie bij het kampvuur. Namiddag geniet je van het tropisch zwembad van je hotel. ´s Avonds wacht je het diner waarna je van een welverdiende rust kunt genieten. 
 

Dag 4

Rendieren en het noorderlicht

Ontbijt in het hotel. In de namiddag rijd je met de sneeuwscooter naar de lokale rendierfarm. Tijdens het bezoek leer je hoe je een Lapse lasso moet gooien, hoe je met een rendierslede kan rijden en hoor je meer over de Lapse cultuur en het rendier. Na het diner ga je per autocar naar het Northern Light Resort. Met een beetje geluk is de hemel open en krijg je een mooi zicht op de maan, de sterren en misschien de Aurora Borealis. 
 

Dag 5

Terug naar huis

Na een rustig ontbijt is het stilaan tijd om naar huis terug te keren. Je gaat weer met de luchthavenbus terug naar de luchthaven van Ivalo.

Gallia, code FISAAR01
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1025

per persoon, half pension, excl. vluchten
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
 • 4 overnachtingen in Holiday Club Saariselkä met ontbijt
 • 3 x half pension en 1 x traditioneel diner in kammi
 • excursies zoals vermeld in het programma
 • documentatie
 • bijdrage Garantiefonds Reizen. 
 • Vluchten
 • Lunches
 • Dranken bij het diner
 • Persoonlijke uitgaven
 • Luchthavenbus
 • Skibus en huur skimateriaal
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.