Autorondreis

Autorondreis "Active Scotland"

  • € 1180

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Deze 'Active Scotland' reis is de perfecte reis indien je als koppel of gezin met tieners het land op een actieve manier wilt verkennen en ten volle van de natuur wilt genieten. Je maakt een rondreis waarbij wij een aantal fijne activiteiten reeds voor je georganiseerd hebben en daarnaast ontvang je ook nog een hele reeks tips voor activiteiten ter plaatse.

Inbegrepen

Een Landrover safari, een halve dag mountainbiken, een kajaktour, een ticket voor de Nevis Range Gondola, een reisgids en landkaart Schotland en een documentatiemap.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

een Landrover safari, een halve dag mountainbiken, een kajaktour, een ticket voor de Nevis Range Gondola, een reisgids en landkaart Schotland en een documentatiemap

Exclusief

9 overnachtingen in het logement van uw keuze met ontbijt, halve dag mountainbike huur, Nevis Range Gondola ticket, excursie kajakken(4u huur of 2u begeleid), landrover safari, een reisgids Schotland en landkaart per dossier, een documentatiemap, de bijdrage Garantiefonds Reizen.

Meer informatie

Opgelet: sinds 1/10/21 is een internationaal paspoort vereist voor alle reizigers die naar het Verenigd Koninkrijk reizen.

Opgelet: Voor het mountainbiken en kajakken wordt er ter plaatse een waarborg voor de fietsen en de kajaks gevraagd. Indien u deze onbeschadigd en tijdig binnenbrengt krijgt u het geld terug.

Transport
Deze rondreis kan gecombineerd worden met vluchten en huurwagen of met een van de ferry's uit ons aanbod en je eigen wagen. Vraag een offerte

Accommodatie
Deze autorondreis wordt aangeboden in 2 opties waarvan de exacte gegevens bevestigd worden bij de reservatie.
- Hotels: verblijf in *** hotels zoals bv Salutation Hotel, Craiglynne Hotel, Imperial Hotel, Alexandra Hotel, Winnock Hotel, Buchanan Arms of gelijkaardig
- Mix: 4 nachten in Bed & Breakfast, 3 nachten in 3* hotels zoals hierboven en 2 nachten in een 4* hotel/manor/castle zoals bv Crieff Hydro Hotel, Murrayshall Hotel, Hilton Coylumbridge, Macdonald Aviemore Highland hotel, Corriegour Lodge, Macdonald Forest Hills, Roman Camp of gelijkaardig
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Autorondreis

Autorondreis "Active Scotland"

  • € 1180 per persoon

Vraag een offerte aan