Wellness weekend in het Zwarte Woud

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

De knappe mix van authenticiteit en een ultramoderne spa zal je zeker weten te bekoren in Bio- und Wellnesshotel Alpenblick. Alle elementen zijn aanwezig voor een geslaagd weekend vol wellness: zuivere lucht op 1.015 m hoogte, een prachtige natuur, een luxueus wellnesscenter, comfortabele kamers en een gezonde keuken. Hier staan verwennen en genieten centraal.
 

Ligging

<div style="text-align: justify;">Bio- und Wellnesshotel Alpenblick  ligt op een idyllische locatie in het hart van Höchenschwand, een lieflijk dorpje gelegen op een hoogte van 1015 meter. Dat maakt van dit hotel meteen het hoogstgelegen kuuroord van Duitsland, midden in het natuurpark Südschwarzwald. Aan weerskanten van het hotel vind je de pittoreske dorpjes Schluchsee en Waldshut.</div>
Bio- und Wellnesshotel Alpenblick  ligt op een idyllische locatie in het hart van Höchenschwand, een lieflijk dorpje gelegen op een hoogte van 1015 meter. Dat maakt van dit hotel meteen het hoogstgelegen kuuroord van Duitsland, midden in het natuurpark Südschwarzwald. Aan weerskanten van het hotel vind je de pittoreske dorpjes Schluchsee en Waldshut.

Faciliteiten

<div style="text-align: justify;">Het hotel biedt, naast een receptie en lounge, een sfeervolle bar en een gezellig à-la-carte­restaurant met bioproducten. De grootste troef is ongetwijfeld het prachtige wellnesscenter met binnenzwembad, fitness, sauna, stoombad, zoutgrot, relaxatieruimte en Dreamwater Lounge met massagezetels. Kinderen zijn toegelaten vanaf 8 jaar. Bij mooi weer kan je ook in de tuin relaxen.  </div>
Het hotel biedt, naast een receptie en lounge, een sfeervolle bar en een gezellig à-la-carte­restaurant met bioproducten. De grootste troef is ongetwijfeld het prachtige wellnesscenter met binnenzwembad, fitness, sauna, stoombad, zoutgrot, relaxatieruimte en Dreamwater Lounge met massagezetels. Kinderen zijn toegelaten vanaf 8 jaar. Bij mooi weer kan je ook in de tuin relaxen.  

Kamers

<div style="text-align: justify;">De 37 smaakvolle kamers zijn uitgerust met bad of douche en wc, haardroger, badjassen, pantoffels, telefoon, televisie, minibar, kluisje, parket. In het hoofdgebouw bevinden zich in een klassieke stijl de standaardkamers, de kamers met balkon en de ruime suites. In het nieuwe bijgebouw zijn de moderne junior suites met balkon gesitueerd.</div>
De 37 smaakvolle kamers zijn uitgerust met bad of douche en wc, haardroger, badjassen, pantoffels, telefoon, televisie, minibar, kluisje, parket. In het hoofdgebouw bevinden zich in een klassieke stijl de standaardkamers, de kamers met balkon en de ruime suites. In het nieuwe bijgebouw zijn de moderne junior suites met balkon gesitueerd.

Het Zwarte Woud - Höchenschwand

<div style="text-align: justify;">Door zijn gunstige ligging op een zonnige, naar het zuiden gekeerde hoogvlakte wordt Höchenschwand wel eens het 'dorp aan de hemel' genoemd. Een uitstap naar Freiburg loont de moeite. Deze stad heeft heel wat te bieden op vlak van kunst en cultuur.</div>
 <br />
 
Door zijn gunstige ligging op een zonnige, naar het zuiden gekeerde hoogvlakte wordt Höchenschwand wel eens het 'dorp aan de hemel' genoemd. Een uitstap naar Freiburg loont de moeite. Deze stad heeft heel wat te bieden op vlak van kunst en cultuur.
 
 

Klaar om te ontspannen?

Ben jij helemaal klaar om te ontspannen in het Zwarte Woud, of zoek je iets gelijkaardigs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op. Een van onze reisagenten helpt je graag verder.
 

Transeurope | ZWWPSE01
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

255

per persoon, volpension
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
  • 2 overnachtingen
  • Volpension
  • Toegang tot de spa
  • Voordeelkaart voor bepaalde musea
  • Vervoer
  • Eigen uitgaven
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.