Safaricruise langs 4 Afrikaanse landen

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Van Johannesburg tot de Victoriawatervallen ontdek je spectaculaire panorama‘s, het parcours van Nelson Mandela, grote zoogdieren en roofdieren, een zeer verfijnde gastronomie, de mooiste natuurreservaten, de geheimen van het Karibameer, en ook een van de 7 wereldwonderen: de Victoriawatervallen. Je doorkruist maar liefst 4 Afrikaanse landen: Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Zimbabwe. 

Jouw reisschema

Dag 1

Brussel-Johannesburg

Vlucht van Brussel naar Johannesburg met tussenstop. Diner aan boord en nachtvlucht.
 

Dag 2

Johannesburg (Zuid-Afrika)

Aankomst in Johannesburg, transfer naar het centrum. Lunch. Bezoek aan het museum van de Apartheid. Panoramische rondrit. Onthaal, installatie en diner in een 4* hotel LN.

Dag 3

Johannesburg - Kasane - Installatie in de Cascades Lodge (Zuid-Afrika - Botswana - Namibië)

Vlucht Johannesburg/Kasane in Botswana. Transfer naar je lodge van CroisiEurope in privébootjes. Onthaal en installatie in de lodge. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 4

Nationaal Park Chobe (Namibië-Botswana)

Bezoek aan het Nationaal Park Chobe. Afrikaanse lunch. Safari met  privébootjes langs de Chobe-rivier tot aan de moerassen van Sedudu Island. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 5

Impalila Island (Namibië)

Bezoek aan de dorpen op Impalila Island. Kennismaking met de traditionele woningen en de lokale levenswijze. Terug naar de lodge en lunch. Namiddag keuzeactiviteiten: vrije tijd in de lodge, ofwel verkenning van de Zambèzerivier in privébootjes. Diner in de lodge. De avond wordt afgesloten met het relaas van een bewoner van Impalila Island. Overnachting in de lodge.

Dag 6

Cascades Lodge - Kasane - Karibameer - inscheping (Namibië-Botswana-Zimbabwe)

Watersafari in de streek van het Nationaal Park Chobe. Lunch. Transfer naar de luchthaven van Kasane. Vlucht Kasane / Kariba in kleine privévliegtuigen. Transfer naar de African Dream, inschepen en installatie aan boord. Diner en overnachting aan boord.

Dag 7

Karibameer - Vaart op de Gache-Gache rivier (Zimbabwe)

Verkenning in privébootjes van de rivier Gache-Gache. Terugkeer en lunch aan boord. In de namiddag varen we naar Changa. Zonsondergang in een privébootje. Diner en overnachting aan boord.

Dag 8

Karibameer - Nationaal Park van Matusadona (Zimbabwe)

Ochtendsafari om kennis te maken met het gebied in het Nationaal Park van Matusadona, tussen de rivieren Sanyati en Ume gelegen. Lunch aan boord. We varen en krijgen informatie over de geschiedenis van het meer, de inwoners en het ecosysteem. Diner en overnachting aan boord.

Dag 9

Kariba - Victoria Falls (Zimbabwe)

Bij zonsopgang varen we verder richting Kariba. Ontscheping. Onderweg naar de luchthaven, ontdekking van de "dam wall", Vlucht Kariba / Victoria in privévliegtuigen. Afrikaanse cruiselunch op de Zambèze boven de waterval. In de namiddag gaan we te voet op verkenning aan de Victoria-waterval. Diner in het hotel waar u overnacht OF diner-buffet in restaurant BOMA met percussie-les(1). Overnachting in viersterrenhotel LN.

Dag 10

Victoria Falls

Ontbijt. Optioneel: ‘s ochtends vroeg een helikoptervlucht over de Victoria-waterval (kan enkel vooraf worden gereserveerd). Je hebt een prachtig zicht op de watervallen en de Victoria Falls bridge die de Zambezirivier overspant. De brug werd in 1904 gebouwd en ligt bewust vlak bij de watervallen zodat treinpassagiers de nevel kunnen voelen. Dagelijks zie je hier mensen bungeejumpen.Transfer naar de luchthaven en nachtvlucht met tussenstop naar Brussel.

Dag 11

Aankomst in Brussel

Terugreis naar België.
CroisiEurope
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

5399

Prijs per persoon
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
​Je verblijft op basis van volpension en dranken zijn inbegrepen tijdens de maaltijden, excursies en safari’s en in de lodge en aan boord ook nog aan de bar. Deze reis is voor max 16 deelnemers en wordt in het Engels (en/of Frans) begeleid.

Inbegrepen:
 • de internationale vluchten en luchthaventaksen
 • de vlucht Victoria Falls/Johannesburg
 • de verplaatsing en de binnenlandse vlucht Johannesburg/Kazane
 • de luchthaventaksen
 • de cruise met verblijf in een tweepersoonskajuit volgens de gekozen categorie
 • verblijf in een tweepersoonskamer in de lodge CroisiEurope van eerste categorie en in  viersterrenhotels
 • volpension tijdens de safari-cruise
 • dranken inbegrepen bij elke  maaltijd en aan de bar op de African Dream en in de lodge CroisiEurope
 • in Johannesburg en Victoria Falls, dranken inbegrepen: 1 water, 1 glas lokaal wijn* of 1 frisdrank of 1 lokale bier* + 1 thee of koffie per persoon en per maaltijd
 • bezoeken en excursies zoals vermeld in het programma
 • bijstands- en repatriëringsverzekering
 • de fooien (met uitzondering van het personeel van de African Dream en van de Cascades lodge).
 • annuleringsverzekering / bagageverzekering
 • Zimbabwaans visum (30 US$ tot op heden, ter plaatse regelen in US$)
 • optionele excursie (= helikoptervlucht over de Victoria watervallen)
 • de toeristenbelasting in Botswana (30 US$ ter plaatse regelen in US$, wordt waarschijnlijk in het jaar geïmplementeerd)
 • de fooien voor het personeel van de African Dream en van de Cascades lodge (ter indicatie: voorzie 5 US$/dag/passagier)
 • persoonlijke uitgaven.
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.