Resultaat : Welke vakantie past bij mij?

Resultaat : Welke vakantie past bij mij?

Deel dit artikel

Op basis van je antwoorden vind je hier misschien wel jouw volgende droombestemming. Kijk in de alinea met de letter die jij het meeste hebt aangeduid, om te ontdekken welke bestemming het beste bij je past. Uiteraard kan een korte vragenlijst niet naar al je reiswensen polsen. Kijk gerust ook eens naar de andere bestemmingen of contacteer je Selectair reisagent voor een voorstel volledig op jouw maat!

Vooral A

Heb je vooral de letter A aangeduid in de vragenlijst? Dan zal Barcelona je waarschijnlijk kunnen bekoren. Een bruisend stadcentrum, prachtige architectuur, lekker eten en een heerlijk strand, deze wereldstad heeft het allemaal. 

Vooral B

Heb je het meeste B aangeduid in de vragenlijst? Dan is Malta misschien wel jouw droombestemming. In hoofdstad Valletta kun je rondkuieren in smalle straatjes en cultuur opsnuiven in de historische monumenten. Verder biedt het zonnige Malta ook vele prachtige stranden en is het er heerlijk voor een actieve vakantie. 

Vooral C

Heb je vooral C aangeduid in de vragenlijst? Dan is een vakantie aan de Côte d’Azur een ideale keuze. Bezoek de bekende mondaine badsteden zoals Cannes en Saint-Tropez of ga op roadtrip langs charmante vissersdorpjes en mooie baaien. 

Vooral D

Heb je vooral D aangeduid in de vragenlijst? Dan kan het exotische Curaçao jouw droombestemming zijn. Geniet er van de zon en de parelwitte stranden.  Als je er bent is ook de kleurrijke hoofdstad 'Willemstad', zeker een bezoekje waard.

Geïnspireerd?

Wil je op reis naar één van deze bestemmingen of bespreek je liever ook nog enkele andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!