Ontdek de Selectair Groepsreizen

Ontdek de Selectair Groepsreizen

Deel dit artikel

Ontdek de Selectair groepsreizen. Groepsreizen die wij met de grootste zorg hebben samengesteld volgens onze hoge kwaliteitseisen: reizen in Nederlandstalige groep met persoonlijke begeleiding, hoogstaand comfort en vol met onvergetelijke, unieke belevenissen. Deze exclusieve reizen zijn nergens anders te verkrijgen en zijn speciaal samengesteld voor de klanten van de Selectair-reisagentschappen. 

Rijn en Moezel 8-daagse begeleide riviercruise

Een riviercuise is de beste manier om zo veel mogelijk cultuur op te snuiven in alle comfort. Het schip brengt de bestemmingen naar je toe. Elke dag valt er weer iets nieuws te ontdekken. Ondertussen geniet je in alle luxe van de rust aan boord terwijl de meest idyllische landschappen aan je voorbijtrekken. Deze begeleide cruise brengt je naar de pittoreske dorpen en steden langs de oevers van de Rijn en de Moezel, met hun historische stadscentra, kastelen en monumenten, musea en wijnkelders.

Ontdek hier

Malta, 7 dagen meer dan zon en zee

Met een totale oppervlakte van amper 316 km is Malta één van de kleinste eilanden in de Middellandse Zee. De eilandengroep ligt tussen Italië, Libië en Tunesië en bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino, Manoel Island, Cominotto, Filfla, Fungus Rock en de Saint Paul’s Islands. De geschiedenis van Malta gaat maar liefst 7000 jaar terug in de tijd en daarmee is Malta één van de oudste beschavingen van Europa.

Ontdek hier

Groepsreis Kenia, Het avontuur wacht op jou

Staat Afrika op je verlanglijstje maar weet je niet waar te beginnen? Dan is dit de safari die je altijd al hebt willen maken. Tijdens deze groepsreis brengen onze ervaren gidsen je langs de mooiste wild- en natuurreservaten van Kenia. De rode draad doorheen deze reis? Zo veel mogelijk magnifieke dieren zien in hun natuurlijke omgeving. Je staat oog in oog met olifanten en giraffen. Je ontmoet de plaatselijke bevolking en ondersteunt samen met ons twee lokale projecten: Feed the Homeless en the Manji Foundation. Vergezel ons op een onvergetelijke reis doorheen de uitgestrekte Afrikaanse savanne.

Ontdek hier

Single rondreis Bulgarije en Roemenië

Tijdens deze 8-daagse singlereis neemt een ervaren gids u & uw reisgenoten mee op ontdekkingstocht door 2 verrassende Balkanlanden: Bulgarije & Roemenië. U zal worden ondergedompeld in de cultuur en geschiedenis en uiteraard genieten van de lokale specialiteiten. Tal van bezoeken staan op het programma.

Ontdek hier

Geïnspireerd?

Wil je graag meer weten over de Selectair groepsreizen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!