Maak kennis met Regent Seven Seas Cruises

Maak kennis met Regent Seven Seas Cruises

Deel dit artikel

Regent Seven Seas Cruises behoort tot het topsegment van de cruisewereld. De midsized schepen (496 tot 746 passagiers) bieden het hoogste comfortniveau en een ongeëvenaard ruimtegevoel. Men streeft er naarernaar om gasten een uitgebreide waaier aan keuzes en mogelijkheden te bieden, zowel op vlak van gastronomie, faciliteiten als excursies. Zo kunnen gasten helemaal reizen zoals zij het wensen.
 

Alle luxe is inbegrepen, zelfs de excursies

De all inclusive ervaring van Regent is wellicht de meest uitgebreide ter wereld. U reist in volpension met een open bar. De fooien, de specialiteitenrestaurants, de WiFi, de minibar en zelfs de wasserijdienst zijn allen inbegrepen. Tot slot is er voor sommige reizen, met name in Azië en Afrika, aansluitend op de cruise een inbegrepen landprogramma van enkele dagen. Bijzonder is dat zelfs de excursies inclusief zijn. In elke haven kunt u vrij en onbeperkt kiezen uit een breed aanbod kwaliteitsvolle excursies. Soms blijft het schip meerdere dagen in dezelfde bestemming waardoor er ruim voldoende tijd is om de lokale highlights te bezoeken.
Kortom, het loont de moeite om een prijsvergelijking te maken tussen een cruise van Regent – waarbij vrijwel alles inbegrepen is - en een goedkoper alternatief waarbij er nog een aantal zaken niet in de prijs opgenomen zijn.

Vaarroutes wereldwijd

Met een naam als Regent Seven Seas Cruises zal het u niet verbazen dat men cruises aanbiedt over de hele wereld. Er is een enorme keuze aan vaarschema’s, zowel kortere reizen, van één tot twee weken, als uitgebreide Grand Voyages en Wereldcruises van meerdere maanden. Wilt u Regent op korte termijn eens uitproberen? Er zijn nog een aantal mooie aanbiedingen voor de zomer en het najaar.

Ontdek hieronder de mogelijkheden voor 2023 - 2024:
 
23 juli 2023 – Middellandse Zee & Canarische Eilanden - 10 nachten vanaf € 3.999

4 augustus 2023 – Noorse fjorden & Schotland – 20 nachten vanaf € 9.870

24 augustus 2023 – Middellandse Zee – 10 nachten vanaf € 3.999

18 september 2024 – Alaska en Japan – 20 nachten vanaf € 10959

13 december 2023 – Zuid-Afrika en Namibië – 15 nachten vanaf € 6.630