Haal de vakantie in huis

Haal de vakantie in huis

Deel dit artikel

Omdat we in deze periode allemaal 'in ons kot' moeten blijven, kunnen we het er maar beter gezellig maken. En hoe doe je dat anders dan door de vakantie naar je huis te halen? Denk aan alle dingen waar je van houdt op vakantie en probeer die sfeer en activiteiten na te bootsen. Van hele dagen magazines en boeken verslinden in de zon, kamperen in de tuin tot rondlopen in bikini, zwembroek of je vakantieoutfit.
Want ja hoor, life is better in flip flops!

Je thuis, een tijdelijk vakantieparadijs

Geniet van je 'verplicht huisarrest' en haal er alles uit door je huis tijdelijk om te toveren tot een heus vakantieparadijs. Ben je op vakantie een echte avonturier en hou je van de natuur? Zet je tent dan eens op in de tuin en kampeer er een paar nachten met je kinderen of je partner. Of trek eropuit en maak een prachtige wandeling in één van de natuurgebieden in jouw omgeving. Ben jij eerder het type dat houdt van een relaxerende vakantie? Verwen jezelf of je partner in het weekend eens met een ontbijt op bed voor het ultieme lazy Sunday vakantiegevoel. Of tover je woonkamer om tot vakantieoord met ligstoel, cocktail en je favoriete magazine. De opties voor de perfecte thuisvakantie, in afwachting van een echte reis, zijn eindeloos.          
 

Shake it off

Geen betere remedie tegen stress, angst of eenzaamheid dan muziek. Voel je je wat down door de huidige situatie? Zet je favoriete nummer loeihard en shake it off. Om de wereld naar je woonkamer te brengen, heeft ook Selectair een playlist gemaakt met muziek uit alle hoeken van de wereld. Je vindt onze playlist, samengesteld door onze reisagenten, hier.
 
 

Virtueel de wereld rond

Mis je de mix van culturen, de natuur of de parelwitte stranden die jou op reis doen glunderen? Probeer dan eens virtueel de wereld verder te ontdekken met deze films:
  • Eat, Pray, Love: geniet van Italië, India, Bali en de aanstekelijke lach van Julia Roberts
  • Into The Wild: dé film over solo travel of alleen reizen, in zijn puurste vorm, doorheen Alaska
  • The Lady: een liefdesverhaal in combinatie met de politieke situatie in Myanmar en de beweging voor een democratische samenleving
  • Slumdog Millionaire: een verhaal dat zich afspeelt in India, Mumbai, over een jongen die deelneemt aan "Who wants to be a millionaire"
  • Planet Earth: een aanrader voor wie houdt van prachtige natuur documentaires, kom via deze reeks alles te weten over de verschillende diersoorten doorheen de wereld

Nood aan wat entertainment?

Hou onze social media kanalen in de gaten indien je nood hebt aan wat entertainment. We inspireren je met mooie reizen (voor de toekomst), leuke travel bucketlists en houden zo de interactie gaande. We hebben ook een leuke reisquiz opgesteld. Benieuwd hoeveel jij weet? Test dan hier en nu je reiskennis.