Peru, in de voetsporen van de Inca’s

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Tijdens deze individuele rondreis in het zuiden van Peru ontdek je de charme van de koloniale steden Arequipa en Cuzco, de fabelachtige landschappen van Andes Cordillera, het hoogst bevaarbare meer ter wereld, en uiteraard de betoverende Incastad Machu Picchu.

Jouw reisschema

Dag 1 tot 2

Brussel – Lima

Vluchten naar Lima met tussenlanding. Aankomst in de vooravond en transfer naar het hotel.

Dag 2 tot 3

Lima – Arequipa (per vliegtuig)

Bezoek aan het Larco Herrera museum. In de namiddag, transfer naar de luchthaven en vlucht naar Arequipa. Onthaal en transfer naar het hotel.

Dag 3 tot 4

Arequipa

Bezoek aan Arequipa: het uitkijkpunt van de vallei van Chilina, de San Lazaro wijk, de kerk en het uitkijkpunt van Yanahuara, de kathedraal, de kapel van Sint-Ignatius en het Santa Catalina klooster. Vrije namiddag.  

Dag 4 tot 5

Arequipa – Chivay

Vertrek naar de Colca canyon. Aankomst in Chivay en transfer naar het hotel. Vrije namiddag om te genieten van de warmwaterbronnen van La Calera.

Dag 5 tot 6

Chivay – Colca Canyon – Puno

In de vroege ochtend trekken we naar het uitkijkpunt van het Condorkruis om er de vlucht van de condors te bewonderen. In de namiddag, afreis naar Puno doorheen de Altiplano.  

Dag 6 tot 7

Puno – Excursie naar het Titicacameer

Volledige dag bezoek aan de eilanden van het Titicacameer. In de namiddag, terug naar Puno.  

Dag 7 tot 8

Puno – Cuzco

Afreis naar Cuzco. Onderweg bezoeken we de graftorens van Sillustani, de tempel van Wirocachi in Raqchi en Andahuaylillas. ’s Avonds komen we aan in Cuzco.

Dag 8 tot 9

Cuzco

Vrije voormiddag. In de namiddag stadsbezoek: de ‘Plaza de Armas’ en de Quorikancha (gouden tuin). Bezoek aan de vier sites rond de stad: de vestiging van Sacsayhuamán, de ruïnes van Puka-Pukara, het rotsheiligdom van Q’enqo en de heilige baden van de Inca’s in Tambomachay. Avondmaal in buffetvorm met spektakel.

Dag 9 tot 10

Cuzco – Heilige Vallei: Pisac en Ollantaytambo

Vertrek naar Pisac en bezoek aan de lokale markt en de archeologische overblijfselen. In de namiddag afreis naar Ollantaytambo en bezoek van de site.  

Dag 10 tot 11

Heilige Vallei – Machu Picchu – Cuzco

Afreis per trein naar Aguas Calientes. Bezoek aan de site van Machu Picchu. In de namiddag, terug per trein naar de Heilige Vallei en transfer naar Cuzco.

Dag 11 tot 12

Cuzco – Lima (per vliegtuig) – Brussel

Transfer naar de luchthaven en vluchten naar Lima. Bezoek aan het centrum van Lima: de ‘Plaza de Armas’, de kathedraal, het presidentiële paleis en het klooster van Sint-Franciscus. In de late namiddag, transfer naar de luchthaven en vluchten naar Brussel met tussenlanding.  

Dag 12 tot 13

Brussel

Doorverbinding naar Brussel.

7Plus
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

3425

per persoon, incl. vlucht
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
  • Vluchten
  • Taksen 
  • Transfers 
  • Hotels – volpension 
  • Toegangsgelden en bezoeken 
  • Lokale Franssprekende gidsen
  • Lokale fooien 
  • Niet-voorziene maaltijden en dranken
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.