9-daagse Winter Expeditie Zweden

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Er zijn van die ervaringen die je nooit meer vergeet. Deze vakantie in winters Zweden zit vol met onvergetelijke ervaringen! Op een sneeuwscooter door het besneeuwde Zweden racen. Of met husky’s door de sneeuw. Zelf de huskyslede besturen – door de pure winterse stilte. En wat dacht je van ijsvissen? Of overnachten in een verwarmde tipi tent en een kampvuur stoken terwijl het vriest dat het kraakt! Ontdek de schoonheid van een échte winter! 

Tijdens dit arrangement verblijf je 2 nachten aan boord van de luxe Color Line die van alle gemakken is voorzien. De overtochten zijn echt onderdeel van de vakantie. Het is vergelijkbaar met een mini-cruise! Zo kom je lekker uitgerust aan op de plaats van bestemming. Laat nu het winteravontuur maar beginnen!  

Jouw reisschema

Dag 1 tot 2

Thuis - Kiel

Je reist met eigen auto naar Kiel in Duitsland. Hier vertrek je om ca. 14.00 uur met Color Line naar Oslo. 
Overnachting aan boord.

Dag 2 tot 3

Oslo - Höljes

De Color Line komt om 10.00 's ochtends aan in Oslo. Je reist vandaag verder naar Höljes in Zweden. Je hebt de rest van de dag vrij om te installeren in je kamer van de Bed & Breakfast en om de omgeving een beetje te verkennen. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk welkomsdiner. 

Dag 3 tot 4

Tocht met huskyslee

In de ochtend na het ontbijt vertrek je naar de husky boerderij. Zodra je gearriveerd bent, krijgt je uitleg over de honden en maak je een prachtige tocht door de Zweedse natuur met de hondenslede. Je mag ook zelf de hondenslede besturen. 's Middags wordt de lunch verzorgd. Overnachting en diner zijn in Bed & Breakfast Båtstad.

Dag 4 tot 5

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag en tijd om de omgeving te verkennen. Je kunt, bij goede weersomstandigheden, met paard Freja wandelen of een ritje maken door het bos. Vandaag wordt ontbijt, lunch en diner voor je verzorgd. Overnachting in Bed & Breakfast Båtstad.

Dag 5 tot 6

Wandeling, sneeuwscootertour en tipitent

's Ochtends ga je een wandeling maken door het bos met de sneeuwschoenen. Hierna krijg je een heerlijke lunch. Het echte avontuur begint na de lunch want dan ga je op pad met de sneeuwscooter. Je wordt begeleid door een Nederlandse gids. Aan het eind van de middag arriveer je in het Tipi tentenkamp. De begeleider zal een Zweedse maaltijd bereiden buiten op open vuur. Je slaapt vannacht in een verwarmde Tipi tent. Er is een op hout gestookt kacheltje dat je 's nachts heerlijk warm houdt.

Dag 6 tot 7

IJsvissen, sneeuwscootertour en kampvuur

In de ochtend kun je gaan ijsvissen. In de middag ga je verder met de sneeuwscooters. Na de tocht word je terug naar Bed & Breakfast Båtstad gebracht. Diner wordt geserveerd en het kampvuur wordt voor je gemaakt.  

Dag 7 tot 8

Vrije dag, langlaufen of skiën

Na het ontbijt heb je een vrije dag. Je kunt gaan skiën in Branäs. Vanuit de Bed & Breakfast is ook van alles mogelijk. Je kunt ook gaan langlaufen of winterwandelen in het bos. Je hoeft niet met de auto weg.  

Dag 8 tot 9

Höljes - Oslo

Na het ontbijt rijd je terug naar Oslo waar om 14.00 de Color Line naar Kiel vertrekt. Overnachting aan boord.

Dag 9 tot 10

Kiel - thuis

De Color Line komt om 10.00 's ochtends aan in Kiel. Vandaag rijd je weer terug naar huis.

Bovenstaande van dag tot dag programma is een suggestie en kan wijzigen. Dit betekent dat alle activiteiten wel aan bod komen maar mogelijk in een andere volgorde. Ter plaatse zal gekeken worden naar de weersomstandigheden en de bezetting.

Pharos, code 49111
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

719

per persoon, met eigen wagen
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
 • retourovertocht Kiel - Olso met Color Line voor één auto met max. 5 personen (auto van max. 2 meter hoog en 5 meter lang)
 • 2x overnachting in binnenhut naar aantal personen
 • 5x overnachting in B&B Båtstad in Höljes
 • 1x overnachting in verwarmdeTipi-tent
 • 6x ontbijt (dag 2 t/m 7)
 • 5x lunch incl. water of een vruchtensap (dag 2 t/m 6)
 • 6x 2-gangen diner incl. water en frisdrank (dag 1 t/m 6)
 • Tocht met huskyslee
 • Sneeuwscooter tour
 • Sneeuwschoen wandeling
 • IJsvissen
 • De reis naar vertrekpunt Kiel in Duitsland

-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.