Viersterrendomein in de Provence

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

De residentie
Te midden van de dorpjes in het achterland van Var, op 3 km van het dorpscentrum, ligt Le Domaine de Fayence: een hoogstaande residentie met spa en restaurant, in een privé afgesloten en beveiligd domein met autovrije straten. Je logeert ofwel in Hameaux de la Calade in stijlvolle individuele villa’s met privé zwembad (van april tot oktober), ofwel in Bastide des Claux, in een charmant en pittoresk dorpje in huisjes met gekleurde gevels.

Troeven van de residentie

 • Privé zwembad (villa’s)
 • Zwembad + bubbelbad + plonsbadje 
 • Spa en fitness 
 • Wellnessformules 
 • Gratis animatie 
 • Restaurant
 • Grote logementen
 • Wifi in de logementen (betalend)
<p><b>Troeven van de residentie</b></p>

<ul>
	<li>Privé zwembad (villa’s)</li>
	<li>Zwembad + bubbelbad + plonsbadje </li>
	<li>Spa en fitness </li>
	<li>Wellnessformules </li>
	<li>Gratis animatie </li>
	<li>Restaurant</li>
	<li>Grote logementen</li>
	<li>Wifi in de logementen (betalend)</li>
</ul>

<p><b>De huizen</b><br />
De huizen van la Bastide des Claux zijn uitgerust met een keuken met vitro keramische kookplaten, oven/microgolf, afzuigkap en vaatwasser. Ze beschikken over een kluis, telefoon, internetaansluiting, warme en koude airconditioning, een tuintje en een terras met tuintafels en tuinstoelen.</p>

De huizen
De huizen van la Bastide des Claux zijn uitgerust met een keuken met vitro keramische kookplaten, oven/microgolf, afzuigkap en vaatwasser. Ze beschikken over een kluis, telefoon, internetaansluiting, warme en koude airconditioning, een tuintje en een terras met tuintafels en tuinstoelen.

De villa’s
De villa’s in Hameaux de la Calade hebben een keuken met vitro keramische kookplaten, een oven, microgolf, afzuigkap, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast.  Er is ook een wasmachine, droogkast, open haard, kluis, telefoon, internetaansluiting, airconditioning, een privétuin van ca. 500 m², een stenen barbecue en een terras met tuinmeubelen. Ze beschikken over een privé zwembad, dat gebruikt kan worden van half april tot half september, volgens weersomstandigheden.

<p><b>De villa’s</b><br />
De villa’s in Hameaux de la Calade hebben een keuken met vitro keramische kookplaten, een oven, microgolf, afzuigkap, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast.  Er is ook een wasmachine, droogkast, open haard, kluis, telefoon, internetaansluiting, airconditioning, een privétuin van ca. 500 m², een stenen barbecue en een terras met tuinmeubelen. Ze beschikken over een privé zwembad, dat gebruikt kan worden van half april tot half september, volgens weersomstandigheden.</p>

<p><b>Gratis voorzieningen</b><br />
Spa en wellness , zwembad van 600 m² met bubbelbad en plonsbadje en privé zwembad in Hameaux de la Calade (vanaf half april volgens weersomstandigheden). Lakens en linnenkit (wissel € 7/kit). TV in alle huisjes; TV en dvd-speler in de villa’s. Tennisvelden, tafeltennis en omnisportterrein (lenen raketten, paletjes en bal volgens beschikbaarheid), petanqueterrein.<b> </b>Parking (1 plaats per huisje of 1 garage per villa).</p>

Gratis voorzieningen
Spa en wellness , zwembad van 600 m² met bubbelbad en plonsbadje en privé zwembad in Hameaux de la Calade (vanaf half april volgens weersomstandigheden). Lakens en linnenkit (wissel € 7/kit). TV in alle huisjes; TV en dvd-speler in de villa’s. Tennisvelden, tafeltennis en omnisportterrein (lenen raketten, paletjes en bal volgens beschikbaarheid), petanqueterrein. Parking (1 plaats per huisje of 1 garage per villa).

Betalende voorzieningen
Sauna en hammam in de spa en wellnessruimte, aquagym, massages, verzorgingen, kuren  “Aquaroma, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak, wifi in de logementen, wasserij, babybed, babystoel of babykit, verblijf van dieren.

<p><b>Betalende voorzieningen</b><br />
Sauna en hammam in de spa en wellnessruimte, aquagym, massages, verzorgingen, kuren  “Aquaroma, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak, wifi in de logementen, wasserij, babybed, babystoel of babykit, verblijf van dieren.</p>

De streek
Fayence ligt op 25 km van Saint-Raphaël en op 10 km van het meer van Saint-Cassien. Het is een authentiek dorp met nauwe straatjes, geflankeerd met pottenbakkers, beeldhouwers, schilders en wevers.

Lagrange, Le Domaine de Fayence
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

295

per week, excl. vervoer heen/terug
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
 • Gebruik van zwembad
 • Gratis animatie (6/2-5/3 + 2/4-30/4)
 • Televisie in de logementen

PRIJSINFO:
Opgelet, de vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op de goedkoopste periode. Voor de exacte prijs voor de periode van jouw keuze, neem je best even contact met ons op.

 • Waarborg 350 € in huis, 800 € in villa
 • Verblijfstaks
 • Schoonmaak
 • Gebruik van sauna en hammam 
 • Babybedje of –stoel, babykit 
 • Wissel lakens of linnenkit 
 • Maaltijden
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.