3-Daagse gastronomische Champagnereis

Groepsreizen

3-Daagse gastronomische Champagnereis

Gedurende deze 3-daagse reis kunnen wij terug volop genieten van de heerlijke dranken en gastronomie die de Champagnestreek ons te bieden heeft. Wij hebben de gelegenheid te proeven tijdens de gastronomische maaltijden van de cuvées van de champagne huizen Fresne en Launois. Ons prachtig 4****hotel  is gelegen aan de Place Drouet d'Erlon waar we de sfeer van de gezellige kerstmarkt kunnen opsnuiven.

Jouw reisschema

Dag 1

Dinsdag 12 december 2017

Via de verschillende opstapplaatsen gaat het richting Rijsel naar Saint-Quentin, koffiestop, vervolgens passeren we Reims en houden we halt in het dorpje Hautvillers, "Le bercau du Champagne" de begraafplaats van Dom Perignon. Na het bezoek rijden we naar Sermiers waar we kunnen genieten van een "Menu Campagnard" overgoten met de nodige champagne. Nadien rijden we naar Reims en betrekken de kamers in ons mooi 4****hotel alvorens wij de gezelligheid van de kerstmarkt opzoeken.

Dag 2

Woensdag 13 december 2017

Via Epernay, de hoofdstad van de Champagne, die we binnen rijden langs de "Avenue du Champagne" met de bekende champagnehuizen en "La Route Touristique du Champagne" tot in Mesnil-Sur-Oger. We bezoeken er "La Musée Du Champagne Launois". Na een champagne dégustatie rijden we naar Villers au Bois. In het kleine Renaissence kasteel "Le Clos de les Cépages" genieten we van een gastronomische champagnemaaltijd. Terug in Reims brengen we voldaan nog een bezoek aan de kerstmarkt.

Dag 3

Donderdag 14 december 2017

Na het ontbijtbuffet rijden we door het grillige Marmedal naar het "Chateau-Thierry-American-Monument" van waarop we een prachtig zicht hebben over de Marne vallei. Vervolgens rijden we naar "La Ferme du Buisson" voor een spetterende maaltijd begeleid met prachtige orgelmuziek en de ambiance van een paardenmolen. Indien wij de dansliefhebbers tijdig terug op de bus kunnen krijgen maken wij grote kans om op een treffelijk uur in Brugge en onze verschillende afstapplaatsen aan te komen.

REIZEN CAR-LINES SELECTAIR
Prijs & beschikbaarheid
vaste prijs

491

Prijzen per persoon
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
  • 3-daagse reis in vol pension, dranken inbegrepen 
  • Alle vermelde uitstappen
  • Verblijf in 4****hotel
  • Busreis met luxecar
  • Nederlandstalige begeleider voor de volledige reis
  • Btw en baantaksen
  • Annulatie en reisbijstandsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven
  • Dranken buiten de maaltijden
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.