3x Sri Lanka

3x Sri Lanka

Deel dit artikel

Heb je al wat van Sri Lanka gezien, maar wil je meer? Dan is deze 3x Sri Lanka écht iets voor jou. Bekijk zeker de straffe PROMO.


Sri Lanka - PROMO

Je bezoekt nationale parken die traditioneel niet in Sri Lanka reisprogramma's zitten. Je haalt je hart op aan dit land van avontuur en actie en je geniet van de adembenemende natuur en cultuur. Je ontdekt de mooiste watervallen van het land, spot de meest uitzonderlijke diersoorten en trotseer de meest spectaculaire wildwateren. Verken urenlang de historische stad Polonnaruwa en beklim het Sigiriya-rotsfort.

TIJDELIJKE PROMO

  • voor boekingen tot 31/3/22, voor reizen tot 31/10/22
  • een ongezien scherpe prijs, vanaf 1.115 euro per persoon
  • vluchten niet inbegrepen

Klik en bekijk het volledige programma.

Groepsreis naar Sri Lanka

Van 1/6/2022 tot en met 16/6/2022


Sluit aan bij een groep mensen met eenzelfde liefde voor het land, de cultuur en natuur. We reizen met eigen gids naar bijzondere plaatsen in Sri Lanka die standaard niet aangeboden worden in reisprogramma's.

Sta verwonderd bij de meren van Wilpattu National Parc en maak er de grootste kans om luipaarden te zien. Ontdek werelderfgoed zoals de historische steden Anuradhapura en Polonnaruwa. We bezoeken de beste archeologische sites van het land ook al zijn dat niet de meest bekende. Durf jij je onder te dompelen in de helende modder van de warmwaterbronnen van Kinniya? Geniet jij mee van de onder-water natuurpracht tijdens het whale watching?


Deze groepsreis is kant en klaar voor jou uitgestippeld.

Klik en bekijk het volledige programma.

Sri Lanka Solo

Sri Lanka is een heel toegankelijke en veilige bestemming, ook voor wie alleen reist. Ben je avontuurlijk en ga je er liever alleen op uit? Dan geniet jij nu ook van de uniek samengestelde rondreis.

Je hebt de chauffeur of de gids voor jou alleen ter beschikking en je hoeft dus geen rekening te houden met medereizigers.

TIJDELIJKE PROMO

  • voor boekingen tot 31/3/22, voor reizen tot 31/10/22
  • een ongezien scherpe prijs, vanaf 1.795 euro per persoon
  • vluchten niet inbegrepen

Klik en bekijk het volledige programma.