In Portugal wacht de wondermooie Alentejo om ontdekt te worden. Deze regio tussen de Algarve, Lissabon en de Taag is de grootste van het land. Een schitterend landschap voert je vanaf de Spaanse grens naar de uitgestrekte kustlijn en trakteert je onderweg op rust, cultuur, erfgoed en natuur.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 6 redenen voor een reis naar Alentejo
Selectair Reizen De Polder    www.depolder.be
   
     
     
   

6 Redenen voor een sublieme reis naar Alentejo

In Portugal wacht de wondermooie Alentejo om ontdekt te worden. Deze regio tussen de Algarve, Lissabon en de Taag is de grootste van het land. Een schitterend landschap voert je vanaf de Spaanse grens naar de uitgestrekte kustlijn en trakteert je onderweg op rust, cultuur, erfgoed en natuur.
   
     
 
 
 
     
     
   

Bezoek Alentejo

Onze reisexperts staan voor je klaar met advies over de leukste verblijven in Alentejo. Kom gerust eens langs voor een voorstel volledig op jouw maat.
 
Graag nog meer inspiratie? Surf dan naar de website van Visit Alentejo. Of stel je vragen via info@turismodoalentejo.pt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
 
 
 
 

Selectair Reizen De Polder

Groenendaallaan 385, 2030 Antwerpen
T
F
E
03/541 18 57
03/541 84 38
jessies@depolder.be
 
 
 
#jointheconversation
  Be inspired
Voor meer reisadvies op jouw maat,
ben je steeds welkom in ons reiskantoor.