We dromen ondertussen allemaal al enkele maanden van onze volgende vakantie. Nu de zomervakantie is begonnen, is het natuurlijk tijd om die plannen wat concreter te maken. En daar kunnen wij je bij helpen! Misschien vertrekt je volgende reis wel vanaf Brussels Airport? Je kan vanuit onze nationale luchthaven reizen naar meer  dan 175 bestemmingen.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ Je droomreis start op Brussels Airport
Selectair Reizen De Polder    www.depolder.be
   
     
     
   

Jouw droomreis start hier

We dromen ondertussen allemaal al enkele maanden van onze volgende vakantie. Nu de zomervakantie is begonnen, is het natuurlijk tijd om die plannen wat concreter te maken. En daar kunnen wij je bij helpen! Misschien vertrekt je volgende reis wel vanaf Brussels Airport? Je kan vanuit onze nationale luchthaven reizen naar meer  dan 175 bestemmingen.
   
     
 
 
     
     
   

Onze tips


Ontdek deze zomer één of meerder van de prachtige eilanden in de Middellandse Zee. Zo heeft het zonnige Malta veel te bieden. Je kan er terecht voor cultuur, lekker eten of om er te zwemmen in de blauwe zee.

Ook niet te vergeten in dit lijstje, zijn de Griekse eilanden. Ga eens eilandhoppen om er de charmante Griekse dorpjes te ontdekken en te ontspannen op de vele stranden. Zin gekregen om te vertrekken? Contacteer ons voor een voorstel op maat. 
 
 
 
 
   
     
 
 
 
 

Selectair Reizen De Polder

Groenendaallaan 385, 2030 Antwerpen
T
F
E
03/541 18 57
03/541 84 38
jessies@depolder.be
 
 
 
#jointheconversation
  Be inspired
Voor meer reisadvies op jouw maat,
ben je steeds welkom in ons reiskantoor.